Trouwvervoer


Taxi van der Borgt wordt vaak omschreven als de beste, goedkoopste en snelste dienstverlener in de taxibranche en dat vinden we zelf een enorme eer. Het zorgt er overigens wel voor dat we de verwachtingen waar moeten maken, maar en dat doen we graag.

Taxi van der Borgt is een vooraanstaand taxibedrijf dat de klant altijd voorop stelt in de dienstverlening. Wij verzorgen de gebruikelijke ritten van A naar B, maar ook bijzondere ritten als directievervoer, ritten met privéchauffeur, trouwvervoer en rouwvervoer. Als u bij het trouwvervoer zocht naar een taxi voor een gezelschap dan bent u aan het juiste adres: we hebben we ook busjes ter beschikking. Zo zorgen we dag in dag uit, en vaak ook ’s nachts dat mensen naar de gewenste plek van bestemming komen.

Het directievervoer vormt een speciaal onderdeel van de dienstverlening omdat we daarin de meeste ervaring hebben. De verschillende mogelijkheden binnen ons wagenpark sluiten aan bij de uitstraling die hoort bij directievervoer. Bij alle andere ritten komen onze stijlvolle auto’s natuurlijk ook goed van pas.

Neem gerust contact met ons op om bijvoorbeeld uw eigen trouwvervoer of een ander soort rit te bestellen.