Taxivervoer


Taxivervoer is een vak dat Taxi van der Borgt maar al te goed verstaat. Als gerenommeerd taxibedrijf staan we bij Taxi van der Borgt klaar voor onze klanten met volledig toegeruste wagens en vakbekwame chauffeurs.

Het taxivervoer is natuurlijk een bijzondere afdeling binnen het personenvervoer. Mensen gaan de wereld over met bussen, vliegtuigen, treinen, riksjas en veerboten, maar uiteindelijk komt iedereen vroeg of laat ook uit in een taxi. Van alle transportmiddelen is de taxi het meest comfortabel, flexibel en misschien ook wel het meest persoonlijk. Een goed chauffeur haalt het beste uit die unieke taxi eigenschappen en realiseert zo elke keer weer een aangename rit van A naar B. Taxi van der Borgt werkt uitsluitend met dat soort chauffeurs: mensen die de kneepjes van het vak beheersen. Bij Taxi van der Borgt treft u geen onbezonnen rijgedrag, geen onverwacht hoge tarieven en geen vervelende omgang. U rijdt mee in de beste, goedkoopste en snelste taxi die beschikbaar is. Dat is taxivervoer zoals het zou moeten zijn!

Bel of contacteer ons gerust om een taxi te bestellen, u vindt de gegevens op de contactpagina en kunt dan uw wensen bij ons leggen. Vervolgens doen wij er alles aan om het waar te maken.