Taxicentrale Tilburg


Welkom bij de taxicentrale Tilburg. Het werk van deze meest prominente taxicentrale van het zuiden wordt uitgevoerd door taxibedrijf Van der Borgt dat u dag en nacht, week in week uit van dienst is met kwalitatief hoogwaardige service. De taxi’s van Taxi van der Borgt helpen u op professionele wijze van A naar B in Tilburg en omgeving.

Taxi van der Borgt maakt de titel van taxicentrale Tilburg waar, door de klant centraal te stellen in het vervoer. Personenvervoer is natuurlijk heel wat anders dan pakketvervoer, hoewel sommige taxibedrijven u misschien een andere indruk geven. Wij staan er dan ook op de menselijke maat in het vervoer doorslaggevend te maken. We houden zoveel mogelijk rekening met onze passagiers en dat begint al voor vertrek en eindigt voorbij de aankomst op de gewenste bestemming. Dat houdt in dat u via taxicentrale Tilburg altijd te maken krijgt met een vriendelijke, behulpzame en rijvaardige chauffeur die zorgt voor een prettige rit.

Neemt u gerust contact  op met de taxicentrale Tilburg  om af te spreken wanneer u precies waar opgehaald wilt worden en wat de bestemming is. Bespreek vrijuit bijzonderheden en speciale wensen, we sluiten daar namelijk graag op aan.