Taxi Willemstad


Voor een taxi in Willemstad, Numansdorp en Dintelmond en omgeving heeft u in Taxi van der Borgt
het juiste vervoersbedrijf gevonden. Van der Borgt vervoert passagiers door Brabant en heel Nederland tot over de grens en naar alle gewenste vliegvelden. We bieden daarbij een goedkope rit zonder te besparen op de kwaliteit.
Een rit met de taxi van of naar Willemstad is aan een chauffeur van Taxi van der Borgt
wel besteed. Wij hechten veel waarde aan betaalbaarheid en service en dat levert u maximaal voordeel op. De normale taxiwerkzaamheden, wat wij contantvervoer noemen, vormen de basis van ons dienstenaanbod. Contantvervoer is trouwens tegenwoordig wel wat beperkt omschreven, want we kunnen op aanvraag ook zorgen voor betaalmogelijkheden met bankpas of creditcard. Hoe dan ook, de normale ritten van de ene naar de andere bestemming maken we bij Taxi van der Borgt
graag en regelmatig. We bieden vaste klanten bij het contantvervoer zelfs ook prettige voordelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zakelijk vervoer, dankzij een geruime ervaring binnen het bedrijfsleven. Menig directeur hield kantoor in onze taxi terwijl de chauffeur de gewenste bestemming geruisloos bereikte.
Voor deze en alle andere soorten taxi diensten in Willemstad en omliggende gemeenten mag u ons natuurlijk altijd bellen ofmailen.