Taxi Waalwijk


Voor een taxi in Waalwijk, Drunen, Udenhout, Dussen en omgeving bent u bij Taxi van der Borgt aan het juiste adres. Van der Borgt rijdt passagiers door heel Brabant, de rest van Nederland, over de grens en naar alle gewenste vliegvelden. We bieden daarbij een vriendelijk geprijsde rit zonder in te leveren op service.

Een reis met de taxi van of naar Waalwijk is aan Taxi van der Borgt wel besteed. Wij hebben zoals gezegd betaalbaarheid en service hoog in het vaandel staan en dat levert u het beste vervoer op. Het normale taxiwerk, wat wij contantvervoer noemen, vormt de fundering van het dienstenaanbod van Taxi van der Borgt. Contantvervoer is daarbij enigzins beperkt omschreven, aangezien we tegenwoordig op aanvraag ook kunnen zorgen voor betaalmogelijkheden met bankpas of creditcard. Hoe dan ook, de standaard ritten van de ene naar de andere bestemming maken we graag en vaak. We zorgen mede daarom ook voor extra voordeel voor vaste passagiers binnen dit contantvervoer. Verder specialiseren we ons in zakelijk vervoer, dit dankzij een geruime ervaring en langdurige achtergrond in het directievervoer.

Voor bovengenoemde andere soorten taxi diensten in Waalwijk en omgeving mag u ons natuurlijk altijd bellen of contact opnemen. We staan voor u klaar en rijden voor als afgesproken!