Taxi Goes


Taxi van der Borgt biedt u een comfortabele en betaalbare taxi in Goes, Kapelle, Heinekenszand en de wijde omtrek van die plaatsen. Onze uitgebreide ervaring en de gedrevenheid om nog jaren door te gaan, maken dat wij het meest vooraanstaande taxibedrijf zijn in het gebied van uw bestemming of vertrek.

De taxi vanuit of juist naar Goes stelt u in de gelegenheid om rustig te praten met uw zelfverkozen medepassagier, over de telefoon of met de chauffeur. Of misschien kiest u juist voor de taxi om even in stilte inspanningsvrij de dag te overdenken. Het is in elk geval een rit waarin u niet met het verkeer en de route bezig hoeft te zijn, dat gaat onze rijvaardige taxichauffeurs prima alleen af. Bij Taxi van der Borgt rijdt u ontspannen mee met een gastvrije chauffeur die weet hoe hij zijn passagiers en zijn auto moet bedienen.

Taxi van der Borgt heeft lage prijzen en service hoog in het vaandel staan en daarvan kunt u profiteren. Frequente klanten belonen we zelfs met extra voordeel, waarbij direct gezegd mag worden dat ook de incidentele klant koning is.

Bel ons gerust voor een taxi in Goes en omgeving, wij staan graag voor u klaar.