Taxi Etten-Leur


Voor een taxi in Etten-Leur, Sint Willebrord, Hoeven, Oudenbosch en omliggende gebieden heeft u in Taxi van der Borgt het juiste vervoersbedrijf gevonden. Van der Borgt rijdt passagiers door Brabant en de rest van het land tot over de grens en naar alle gewenste luchthavens. We bieden daarbij een vriendelijk geprijsde rit zonder te besparen op de kwaliteit en service.

Een rit met de taxi van of naar Etten-Leur kunt u gerust overlaten aan een chauffeur van Taxi van der Borgt. De alledaagse taxiwerkzaamheden, ook wel contantvervoer genoemd, vormen de basis van ons dienstenaanbod. Contantvervoer is trouwens tegenwoordig een beetje beknopt benoemd, want we kunnen op aanvraag ook zorgen voor betaalmogelijkheden met bankpas of creditcard. Hoe dan ook, de normale ritten maken we bij Taxi van der Borgt graag en regelmatig. We bieden daarbij extra voordelen aan vaste klanten. Daarnaast zijn we specialist in zakelijk vervoer met jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven. Menig directeur hakte belangrijke knopen door in onze comfortabele taxi terwijl de chauffeur de gewenste bestemming geruisloos bereikte.

Voor deze en alle andere soorten taxi diensten in Etten-Leur en omliggende gemeenten mag u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.