Taxi Dongen


U zocht een taxi in Dongen, Kaatsheuvel, Reeshof, Loon op Zand of omgeving? Dan hebt u in Taxi van der Borgt het juiste taxibedrijf gevonden. Wij komen en gaan in elke straat en sturen taxi’s vanuit een professionele en betrokken grondhouding. De klant zit meestal achterin, maar hij staat bij ons toch voorop.

Taxi van der Borgt is u graag van dienst met een taxi in Dongen en omliggende gemeenten. Wij zijn inzetbaar als er plotseling vervoer nodig is of als vooraf al lang duidelijk was dat er een goede taxi nodig was. Dat kan dus zijn om lekker thuisgebracht worden na een feestje, of voor trouw- en rouwvervoer, of voor directievervoer waarbij een extra nette chauffeur vereist is. Taxi van der Borgt is veelzijdig inzetbaar en sluit altijd aan bij de wensen van de passagier.

Zo komt u met de taxi Dongen in en uit zonder enige moeite, want de chauffeur doet natuurlijk het werk. Vervoer is voor u op dat moment een bijzaak, of zelfs totaal geen zaak, juist omdat het voor ons een hoofdzaak is.

U mag met ons een tijd en plaats afspreken voor een taxi in Dongen of omliggende plaatsen door contact op te nemen via de contactgegevens op onze website.