Taxi Breda


Taxi van der Borgt is het vooraanstaande taxibedrijf voor passagiers die zoeken naar een taxi in Breda, Prinsenbeek, Rijsbergen en Ulvenhout. Voor een aangename prijs biedt Taxi van der Borgt u een al even aangename rit van en naar de door u gekozen bestemmingen. Wij gaan mee in uw wensen zodat u op uw beurt zo prettig mogelijk met ons mee kunt gaan in de taxi in bijvoorbeeld Breda.

Taxi van der Borgt heeft voor u niets anders dan alleen chauffeurs met vele dienstjaren en nog veel meer gereden kilometers. Het zijn vakmannen die de kerntaken van het chauffeur zijn volledig beheersen. Ze treden op als gastheer in een comfortabele wagen en ze zijn heren en meesters van de weg. Een goed gastheer weet wanneer het gesprek te leiden of vermijden, en een meester van de weg weet wanneer het gaspedaal te vinden of verliezen. Op die manier komt u op de meest prettige manier met onze taxi Breda in of juist weer uit.

Voor een taxi in Breda, Prinsenbeek, Rijsbergen en Ulvenhout kunt u op elk gewenst tijdstip contact opnemen via de gegevens op onze contactpagina. Bellen heeft natuurlijk de voorkeur omdat we dan direct kunnen inspelen op uw vragen en wensen.