Rouwvervoer


Taxi van der Borgt wordt vaak omschreven als de beste, goedkoopste en snelste dienstverlener in de taxibranche. Dat vinden we een hele eer maar het zorgt er wel voor dat we de verwachtingen waar moeten maken, maar en dat doen we gelukkig graag.

Taxi van der Borgt is een vooraanstaand taxibedrijf dat de passagier altijd voorop stelt in de dienstverlening en bedrijfsvoering. Wij verzorgen de gebruikelijke ritten van A naar B, maar ook bijzondere ritten als directievervoer met privéchauffeur, trouwvervoer en rouwvervoer. Als u bij het rouwvervoer zocht naar een taxi voor een groep mensen dan bent u aan het juiste adres: we hebben we ook busjes ter beschikking. Zo zorgen we bij Taxi van der Borgt dag in dag uit, en vaak ook ’s nachts dat mensen naar de gewenste plek van bestemming komen.

Het directievervoer vormt trouwens een speciaal onderdeel van de dienstverlening omdat we ons daarin gespecialiseerd hebben. De verschillende opties binnen ons wagenpark sluiten aan bij de uitstraling die hoort bij directievervoer. Bij alle andere ritten komen onze stijlvolle auto’s en de professionele benadering van chauffeurs natuurlijk ook goed van pas.

Neem gerust contact met ons op om bijvoorbeeld rouwvervoer of een ander soort rit te bestellen.