Privéchauffeur


Taxi van der Borgt wordt vaak omschreven als de beste, goedkoopste en snelste dienstverlener in de taxibranche en dat beschouwen we als een hele eer. Het zorgt er natuurlijk wel voor dat we de verwachtingen waar moeten maken, maar dat doen we gelukkig graag.

Taxi van der Borgt is een gerenommeerde naam in het personenvervoer en stelt de klant altijd voorop in de dienstverlening. Wij verzorgen alledaagse ritten van A naar B, directievervoer met privéchauffeur, trouwvervoer en rouwvervoer. Als u transport zoekt voor een gezelschap dan hebben we ook busjes tot onze beschikking. Zo zorgen we dag in dag uit, en vaak ook ’s nachts dat mensen naar de gewenste locatie in binnen- of buitenland komen.

Het directievervoer met privéchauffeur is daarin een speciaal onderdeel van de dienstverlening omdat we daarin veruit de meeste ervaring hebben. De verschillende mogelijkheden in ons wagenpark sluiten aan bij de uitstraling die men van directievervoer mag verwachten. De privéchauffeur is dan natuurlijk ook passend gekleed en u mag van elke chauffeur Taxi van der Borgt verwachten dat hij de juiste omgangsvormen beheerst.

Neem gerust contact met ons op om uw eigen directievervoer met privéchauffeur of een ander soort rit te bestellen.