Personenvervoer


Personenvervoer is een vak dat Taxi van der Borgt maar al te goed verstaat. Als ervaren taxibedrijf staan we bij Taxi van der Borgt klaar voor onze passagiers met comfortabele wagens en bedreven chauffeurs.

De taxi is natuurlijk een bijzonder onderdeel van het personenvervoer. Men gaat met bussen, vliegtuigen, treinen, riksjas en veerboten, maar uiteindelijk komt iedereen vroeg of laat ook uit in een taxi. Van alle vervoersmiddelen is de taxi het meest flexibel, comfortabel en misschien ook wel persoonlijk. Een goed chauffeur optimaliseert die unieke taxi eigenschappen en garandeert zo elke keer weer een aangename rit van A naar B. En laat Taxi van der Borgt nu uitsluitend werken met chauffeurs die de kneepjes van het vak beheersen. Bij Taxi van der Borgt Geen onbezonnen racepartijen, onverwacht hoge rekening of vervelende omgang. U stapt in de beste, goedkoopste en snelste taxi die beschikbaar is. Dat is personenvervoer zoals het hoort!

Wij staan dag en nacht voor u klaar. Dat kan zijn voor de alledaagse rit, maar juist ook voor de bijzondere gevallen. Taxi van der Borgt is specialist in directievervoer, airportservice en trouw en rouwvervoer.

Bel of contacteer ons gerust om een taxi te bestellen, u vindt de gegevens op de contactpagina.