Goedkope taxi vliegveld


Taxi van der Borgt biedt u een goedkope taxi van en naar het vliegveld, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Wij zijn een taxibedrijf met vele dienstjaren en kilometers op de teller en dat maakt ons een betrouwbare en aangename oplossing voor uw reis van A naar B.

Bij Taxi van der Borgt kunt u een goedkope taxi naar het vliegveld regelen in vele soorten en maten. Gaat u op reis met een groep mensen? Geen enkel probleem. Wij zorgen dat het busje op de gewenste tijd en plaats klaar staat. Dat personenvervoer midden in het leven staat blijkt wel uit het feit dat we ook trouw en rouwvervoer in ons dienstenpakket hebben. Verder is Taxi van der Borgt specialist in zakelijk vervoer. We weten uit ervaring wat er komt kijken bij bijvoorbeeld directievervoer. Dat neemt niet weg dat we niet klaar staan voor de alledaagse ritten, wij staan juist klaar voor iedereen die zoekt naar vervoer met de taxi.

Bij Taxi van der Borgt kunt u dag en nacht een goedkope taxi naar het vliegveld regelen, wij vinden dat rond de klok werken er gewoon bij hoort. Bel ons gerust of neem contact op via bijvoorbeeld email, alle benodigde informatie vindt u op de contactpagina.