Directievervoer


Taxi van der Borgt wordt vaak omschreven als de beste, goedkoopste en snelste dienstverlener in de taxibranche en dat vinden we een hele eer. Het zorgt er wel voor dat we de verwachtingen waar moeten maken en dat doen we gelukkig graag.

Taxi van der Borgt is een allround taxibedrijf dat de klant altijd voorop stelt in de dienstverlening. Wij verzorgen alledaagse ritten van A naar B, directievervoer, ritten met privéchauffeur, trouwvervoer en rouwvervoer. Als u vervoer nodig hebt voor een gezelschap dan hebben we ook busjes ter beschikking. Zo zorgen we dag in dag uit, en vaak ook ’s nachts dat mensen naar de gewenste plek van bestemming komen.

Het directievervoer is daarin een speciaal onderdeel van de dienstverlening omdat we daarin veruit de meeste ervaring hebben. De verschillende mogelijkheden in ons wagenpark sluiten aan bij de uitstraling die men van directievervoer mag verwachten. De chauffeur is dan natuurlijk ook passend gekleed en u mag van elke chauffeur Taxi van der Borgt verwachten dat hij de juiste omgangsvormen beheerst. Wij bieden u graag een rijdend kantoor of een rijdend rustpunt op de dag.

Neem gerust contact met ons op om uw eigen directievervoer of een ander soort rit te bestellen.