Airportservice


Onze airportservice is misschien wel de beste omdat we kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Taxi van der Borgt werkt alleen met klantvriendelijke chauffeurs die weten wat de luchthavenreiziger nodig heeft. Om tot de goedkoopste dienstverlening te komen zorgen we voor een goed georganiseerde bedrijfsvoering waardoor de kosten laag blijven. Daarnaast willen we de noodzaak van mensen om naar het vliegveld te gaan niet uitbuiten, dat maakt het verschil in de tarieven. We willen liever niet de snelste zijn door de openbare weg als racebaan te gebruiken. Om mensen toch tijdig op het vliegveld af te zetten vertrekken we op tijd en maken we gebruik van een goede voorbereiding, actuele kennis van de situatie op de wegen en van rijvaardige chauffeurs.

√ U reist dus rechtstreeks met uw gezelschap naar alle luchthavens in Europa.
√ We rijden uitsluitend privé vervoer, dus geen combinatie’s.
√  U wordt rechtstreeks van en naar het vliegveld vervoerd, u hoeft dus niet op andere reizigers te wachten. Wat wel zo comfortabel is.

Zo komen we tot een airportservice waar u week in week uit dag en nacht gebruik van kunt maken. Neem gerust telefonisch contact op om de airportservice bij u voor de deur te bestellen.